• بنر ثبت دامنه پارسیان میزبان
  • هاست قیمت مناسب

وبلاگ ها به راحتی می توانند به یک سایت مستقل تبدیل شوند. مزایای تبدیل وبلاگ به سایت این است که شما می توانید از فضای هاستی که سرویس دهنده وبلاگ در اختیارتان قرار داده است استفاده کنید اما دامنه ی سایتتان وابسته به هیچ سرویس دهنده ای نباشد. در حقیقت دامنه وبلاگ شما به چیزی شبیه yourname.com تبدیل می شود و مالکیت حقوقی آن با شما خواهد بود.

برای انجام این کار شما باید ابتدا یک دامنه برای خود ثبت کنید.  برای ثبت دامنه ابتدا به صفحه بررسی آزاد بودن دامنه مراجعه کنید.در این صفحه می توانید دامنه ای را که انتخاب کردید وارد کنید و از آزاد بودن آن مطمئن شوید. سپس از طریق همین صفحه یا صفحه ی ثبت دامنه اقدام به ثبت دامنه مورد نظر خود کنید.

دقت داشته باشید در هنگام ثبت دامنه باید DNSهای دامنه خود را روی نیم سرورهای سرویس دهنده وبلاگ خود تنظیم نمایید. سپس به سرویس وبلاگ‌ساز خود مراجعه کرده و در بخش مربوط به امکان اتصال دامنه به وبلاگ مشخصات دامنه‌ای که ثبت کرده اید را در آن وارد کنید.

اتصال دامنه به وبلاگ - تبدیل وبلاگ به سایت

در زیر نیم سرورهای (NameServer) مشهورترین سرویس‌دهنده های بلاگ را می توانید مشاهده کنید:

 

بلاگفا (blogfa)

برای تبدیل وبلاگ های بلاگفا به وب سایت، در هنگام ثبت دامنه نیم سرورها را به شکل زیر تغییر دهید:

NS20.OURIRAN.NET

NS21.OURIRAN.NET

پس از ثبت دامنه به بخش مدیریت وبلاگ خود مراجعه فرمایید. در منوی امکانات، گزینه «دیگر امکانات ... »را انتخاب کنید و سپس در صفحه بعد گزینه «اتصال دامنه به وبلاگ »را انتخاب کنید. در فرم ظاهر شده نام دامنه ی ثبت شده را بنویسید و سپس نام و مشخصات مالک دامنه را وارد کنید. توجه داشته باشید به هیچ وجه از ارائه مشخصات اشتباه به عنوان مالک دامنه استفاده نفرمایید. حتما مشخصات خود مالک دامنه را با رضایت کامل از وی ارائه دهید زیرا در صورت دریافت گزارش تخلف وبلاگ شما مسدود و حذف خواهد شد.

 

میهن بلاگ (mihanblog)

برای تبدیل وبلاگ های میهن بلاگ به وب سایت، در هنگام ثبت دامنه نیم سرورها را به شکل زیر تغییر دهید:

NS3.MIHANBLOG.COM

NS4.MIHANBLOG.COM

پس از ثبت دامنه به بخش مدیریت وبلاگ خود مراجعه فرمایید. در بخش تنظیمات، به بخش دامین مراجعه کنید. گزینه اتصال را کلیک کنید و مشخصات دامنه ی ثبت شده ی خود را وارد کنید.

 

پرشین بلاگ (Persianblog)

سرویس دهنده وبلاگ پرشین بلاگ امکان اتصال دامنه را به ساب دومین پرشین بلاگ نمی دهند. این بدان معنی است که شما نمی توانید از فضایی که پرشین بلاگ در اختیار شما قرار می دهد برای وب سایت شخصی خود استفاده کنید. در ننتیجه باید برای تبدیل وبلاگ های پرشین بلاگ به سایت هاست نیز خریداری کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد انواع هاست به صفحه هاست لینوکس یا هاست ویندوز مراجعه فرمایید.

پس از ثبت دامنه تهیه هاست شما می توانید از پنل پرشین بلاگ برای نوشتن محتوای سایت خود استفاده نمایید و از طریق FTP آن را روی وب سایت خود منتقل کنید. بنابراین می توان نتیجه گرفت که در این حالت پرشین بلاگ حقیقتا هیچ سودی برای شما ندارد و استفاده از آن چندان منطقی نیست. شما می توانید برای مدیریت سایت خود از نرم افزارهای مدیریت وبلاگ مانند وردپرس استفاده کنید.

اما اگر به پنل پرشین هاست علاقه دارید و می خواهید از آن برای نوشتن محتوای سایتتان استفاده کنید، پس از ثبت دامنه و خرید هاست، به قسمت تنظیمات عمومی وبلاگ مراجعه کنید. در بخش اتصال وبلاگ به دامین شخصی آدرس وبلاگ و تنظیمات FTP را وارد کنید.

 

بلاگر (Blogger) و بلاگ اسپات (Blogspot)

برای تبدیل وبلاگ های بلاگر به وب سایت نیز درست همانند پرشین بلاگ باید علاوه بر ثبت دامنه هاست نیز تهیه شود. پس از خرید هاست، یک کنترل پنل در اختیارتان قرار میگیرد. باید در این کنترل پنل در بخش تنظیمات DNS گزینه های CName و ARecord تغییر دهید.

در تنظیمات زون‌های DNS خود یک زون رکورد (zone record) جدید از نوع CNAME ایجاد کنید. اگر قبلاً رکورد www را دارید، آن را پیش از ساخت رکورد CNAME حذف کنید. نام رکورد یا (در بعضی پنل‌ها Subdomain آن) را www انتخاب کنید. مقدار آن را ghs.google.com قرار دهید.

تنظیمات ARecord اختیاری است و اگر انجام ندهید به مشکل برنمی خورید. اما باید بدانید با انجام ندادن آن، وقتی کاربری نام سایت شما را بدون www وارد می‌کند با پیغام خطا مواجه می‌شود و نمی‌تواند به سایتتان دسترسی داشته باشد. به لیست Zone Recordها مراجعه کنید. اگر در آن رکوردی از نوع A که نامی ندارد (و یا در برخی موارد نام آن @ است) می‌بینید، آن را حذف کنید. سپس یک رکورد جدید ایجاد کنید. نام رکورد (در بعضی پنل‌ها Subdomain آن) را خالی بگذارید (و یا @ را انتخاب کنید). توجه داشته باشید که Type یا نوع رکورد حتما باید A باشد. مقدار Host Name یا IP را باید یکی از IPهای ارایه شده توسط گوگل قرار دهید.IP های اراده شده توسط شرکت گوگل ۴ عدد است. به همین دلیل این مرحله باید ۴ بار انجام شود و هر بار یک IP وارد شود. در پایان چهار A Record با IPهای زیر خواهید داشت:

۲۱۶٫۲۳۹٫۳۲٫۲۱

۲۱۶٫۲۳۹٫۳۴٫۲۱

۲۱۶٫۲۳۹٫۳۶٫۲۱

۲۱۶٫۲۳۹٫۳۸٫۲۱

سپس به پنل بلاگر خود بازگردید تا تنظیمات مورد نیاز را در آنجا انجام دهید. وارد منوی Settings شوید. روی گزینه Basic کلیک کنید. به بخش Publishing مراجعه کنید. گزینه Add a custom domain راانتخاب کنید. سپس روی گزینه ی Switch to advanced setting کلیک کنید و نام دامنه ی ثبت شده را در این بخش وارد نمایید.

 

رزبلاگ (Rozblog)

برای تبدیل وبلاگ های رزبلاگ به وب سایت، در هنگام ثبت دامنه نیم سرورها را به شکل زیر تغییر دهید:

NS1.RZB.IR

NS2.RZB.IR

پس از ثبت دامنه به پنل کاربری خود در رزبلاگ مراجعه فرمایید. در بخش تنظیمات روی گزینه اتصال دامنه به وبلاگ کلیک کنید. سپس وارد بخش اتصال دامنه جدید شوید. در این بخش مشخصات دامنه ثبت شده و مالک دامنه را وارد کنید. پس از وارد کردن اطلاعات روی دکمه اتصال دامنه کلیک کنید.

لوکس بلاگ (Loxblog)

برای تبدیل وبلاگ های لوکس بلاگ به وب سایت، در هنگام ثبت دامنه نیم سرورها را به شکل زیر تغییر دهید:

NS1.MAHTARIN.COM

NS2.MAHTARIN.COM

پس از ثبت دامنه به پنل وبلاگتان مراجعه کنید. در بخش اتصال دامنه به وبلاگ روی گزینه اتصال دامنه جدید کلیک کرده و مشخصات دامنه ثبت شده را وارد نمایید.

ثامن بلاگ (Samenblog)

برای تبدیل وبلاگ های ثامن بلاگ به وب سایت، در هنگام ثبت دامنه نیم سرورها را به شکل زیر تغییر دهید:

NS1.SAMENBLOG.COM

NS2.SAMENBLOG.COM

پس از ثبت دامنه به پنل کاربری سایتتان مراجعه کرده و وارد صفحه ی «دیگر»شوید (آخرین برگه بالای صفحه). سپس روی گزینه اتصال دامنه کلیک کنید. در این کادر مشخصات دامنه ی ثبت شده و مالک دامنه را وارد نمایید و در آخر دکمه ی ذخیره را کلیک کنید.

بلاگ اسکای (Blogsky)

برای تبدیل وبلاگ های بلاگ اسکای به وب سایت، در هنگام ثبت دامنه نیم سرورها را به شکل زیر تغییر دهید:

NS1.BLOGSKY.COM

NS2.BLOGSKY.COM

پس از ثبت دامنه به پنل مدیریت وبلاگتان در بلاگ اسکای مراجعه کنید. در منوی سایت روی گزینه ی اتثال دامین به وبلاگ کلیک کنید. سپس مشخصات دامنه ثبت شده خود را وارد کنید.

بلاگ وب (Blogveb)

برای تبدیل وبلاگ های بلاگ وب به وب سایت، در هنگام ثبت دامنه نیم سرورها را به شکل زیر تغییر دهید:

NS1.BLOGVEB.COM

NS2.BLOGVEB.COM

پس از ثبت دامنه وارد بخش مدیریت وبلاگ خود شوید. روی گزینه امکانات کلیک کنید. در این بخش گزینه دامین را انتخاب کنید. سپس روی گزینه ی اتصال کلیک کنید. در این بخش مشخصات دامنه ثبت شده را وارد کنید و سپس دکمه ی ذخیره را کلیک کنید.

تنظیم یا تغییر DNS پس از ثبت دامنه

اگر دامنه ی خود را از قبل ثبت کرده اید و اکنون نصمیم گرفته اید که وبلاگ خود را با این دامنه به وب سایت تبدیل کنید، باید DNS های دامنه ثبت شده خود را تغییر دهید.

اگر دامنه شما در شرکت فناوری اطلاعات پارسیان میزبان به ثبت رسیده برای تغییر DNS دامنه ثبت شده، باید به پورتال کاربری لاگین فرمایید. برای مشاهده آموزش نحوه ورود به پورتال کاربری می توانید به صفحه ی ورود به پورتال کاربری مراجعه فرمایید. پس از ورود روی گزینه دامنه ها کلیک بفرمایید. سپس گزینه ی دامنه های من را انتخاب کنید. در صفحه باز شده شما می توانید لیست تمامی دامنه هایی که در پارسیان میزبان به ثبت رسانده اید را مشاهده فرمایید. برای تغییر DNS هر کدام از دامنه هایی که میخواهید به وبلاگ خود متصل نمایید، روی آیکون آچار که سمت چپ سطر دامنه مورد نظر قرار دارد کلیک فرمایید. سپس در صفحه باز شده در منوی سمت راست گزینه مدیریت Name Server را کلیک کنید و در مرحله آخر Name Serverهای مورد نظر خود را در این بخش وارد کنید و روی دکمه ی تغییر Name‌Server کلیک کنید.

تبدیل رایگان وبلاگ به سایت

شاید شما هم در مورد تبدیل رایگان وبلاگ به سایت چیزی شنیده باشید. با توجه به مطالب ذکر شده متوجه شدیم که تنها هزینه ی تبدیل بیشتر وبلاگ ها به سایت، هزینه ی ثبت دامنه ی آنهاست. 

اگر بخواهید تبدیل وبلاگتان به وب سایت به صورت کاملا رایگان انجام بگیرد باید از تنها هزینه ی این کار یعنی هزینه ی ثبت دامنه فرار کنید. راه فرار از پرداخت این هزینه، ثبت دامنه با پسوندهای رایگان ga ، .gq ، .cf ، .ml و tk. است.  پسوند .tk ، پسوند دامنه کشوری توكلا است. این کشور کوچک در جنوب اقیانوس آرام قرار دارد و جمعیت آن در حدود ۱۴۰۰ نفر است. این کشور ثبت پسوند ملی اش را برای عموم به صورت رایگان آزاد کرده است. ثبت دامنه های tk در ایران مسدود شده است. پسوند ml مربوط به کشور مالی ، پسوند cf مربوط به آفریقای مرکزی ، پسوند gq مربوط به گینه استوا و پسوند ga مربوط به گابن می باشد. این کشورها نیز پسوند ملی خود را به طور رایگان در اختیار عموم قرار داده اند.

نکته ای که باید بدانید آن است که با ثبت این دامنه ها شما مالک اصلی دامنه نمی شوید بلکه دامنه انتخابی شما روی وبلاگتان ریدایرکت می شود. اگر وبلاگتان حتی موقتا از دسترس خارج شود و یا محتوای نامناسبی داشته باشد و حتی اگر به مدت ۹۰ روز فعالیت نداشته باشد، دامنه ی انتخابی شما به صفحه ای به غیر از وبلاگ شما ریدایرکت می شود.

رایگان بودن این دامنه ها و شرایطی که برای ثبت دارد، باعث شد تا سایت هایی با فعالیت های غیرقانونی اقدام به ثبت آنها کنند. همین موضوع باعث شد تا سایت هایی با این دامنه ها بدنام شوند حتی اگر به فعالیت قانونی مشغول باشند. همچنین موتورهای جستجوگر مانند گوگل برای آنکه تفاوتی میان دامنه های رایگان و دیگر دامنه های باشد سئوی خوبی برای این سایت ها قائل نمی شوند. در نتیجه سایت شما هیچ وقت به صفحه اول گوگل نخواهد رسید و این به معنی بازدید کمتر است. که این موضوع کاملا مغایر با هدف هر کاربر از تبدیل وبلاگ خود به وب سایت می باشد. به همین دلیل استفاده از دامنه های رایگان برای تبدیل وبلاگ به سایت توصیه نمی شود.